Útjavítás

2022.06.21. 09:57

Elindult a 37-esen a nagyfelületű kátyúzás

Már a múlt hét végén felfestették a jeleket a szükséges javítások körül az aszfaltra a 37-es főút arnóti és ongai körforgalom közötti szakaszán. Pénteken el is indult a munka a Szerencs irányába tartó oldalon, és néhány hibát kijavítottak. Kedden reggel itt folytatták a munkát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.

HI

Forrás: HI

A hibákat nagyobb területen felmarják, és úgy javítják ki, így gépi marást végeznek és egyéb munkagépek, illetve teherautók is részt vesznek a munkában, így az egyik sávot a munkálatok alatt folyamatosan lezárják. Érdemes a területet fokozott óvatossággal és lassan megközelíteni!

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a közútkezelő Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az idei évben mintegy 3000 tonna aszfaltot tervez bedolgozni a lokális burkolatjavítási munkáik, azaz a kátyúzások során.

A társaság saját és külső kivitelezésben is végez burkolatjavítási munkálatokat, előbbit 28, utóbbi 68 kilométer hosszban. Főként települések közötti összekötőutak, illetve települési bekötőutak újulhatnak meg, de a 37-es főút több szakasza is szerepel a folyamatban lévő, illetve tervezett fejlesztések között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában