Miskolc

2022.05.05. 16:56

Oklevéllel térhettek haza a Senior Suli végzősei

A Miskolci Szakképzési Centrum (SzC) kivételes videós, oktatási programmal járult hozzá a senior korosztály digitális tudásának fejlesztéséhez az elmúlt években a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve. A nagysikerű Senior Suliban már a második csoport vehette át a program elvégzését igazoló oklevelet május 5-én a Miskolci SzC Képzési Információs és Élményközpontjában.

Detzky Anna

Forrás: Bujdos Tibor

Az idősek tanulását a Miskolci SzC Kandó Kálmán Informatikai Technikum diákjai segítették közösségi szolgálat keretében, akiknek szintén oklevéllel köszönték meg a munkáját. 

A hatalmas érdeklődésre és a seniorok tudásszomjára való tekintettel a képzés további elemmel bővül. Miskolci Senior Klub néven közösségépítő kezdeményezést indítottak útjára a szervezők a legismertebb közösségi médiafelületen. A virtuális csoporthoz a résztvevőkön kívül bárki csatlakozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában