Miskolci Egyetemi Napok

2022.05.13. 14:14

Műsorváltozás a MEN-en: nem jönnek Majkáék, más ugrik be helyettük!

A Miskolci Egyetemi Napokon Majka és Curtis lépett volna fel szombaton, azonban az ózdi rapper Covid-os lett. Helyettük másik zenekar ugrik be.

BNR

„Már a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá…” - írta közösségi oldalán Majka.

Szombaton a Miskolci Egyetemi Napokon Majka és Curtis adott volna koncertet, amit a betegség miatt le kellett mondani. Helyettük a Tankcsapda ugrik be.

A debreceni Tankcsapda arra buzdít mindenkit, szombaton menjenek ki a Miskolci Egyetemi Napokra egy nagy zúzásra.

„Úgy tűnik az idei év a meglepetés koncertek éve, gondoljunk csak a márciusi esztergomi nagysikerű főtéri bulira, ahol több ezren nézték meg a Tankcsapdát. Jelenleg nagyban készülünk a nyári turnénkra, ami hivatalosan május 21-én Jászberényben indul, de váratlanul ma, a Miskolci Egyetemi Napok - MEN szervezői felkérték a zenekart, hogy szombaton zúzzuk már le a nagyszínpadot. Tessék, szombaton (május 14-én) tehát Miskolcon a Tankcsapda! Majkanak pedig ez úton is jobbulást kívánunk!” írták közösségi oldalukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában