Burkolatjavítás

2022.05.09. 11:30

Két hónapig terelik a forgalmat Szerencsen

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz a 37-es főút városi szakaszán.

ÉM

Forrás: MW

Fotós: Kiss János

Forrás: MW

Fotós: Kiss János

Burkolatfelújítási munkát végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 37-es főút szerencsi, 5,1 kilométeres szakaszán a Szerencsi Ipari Park és a 39-es főúti kereszteződés között. A május 9. és július 8. között zajló felújítás ideje alatt ideiglenesen terelést, egyirányú forgalmi rendet és sebességkorlátozást vezetnek be a szakemberek. 

A Miskolcról Sátoraljaújhely felé közlekedők a Szerencs belterületén lévő körforgalomtól – „szerencsi csokigyári körforgalom” – a Szerencs–Mezőzombor összekötő út irányába lesznek elterelve, és a 39-es főúti kereszteződésben, a körforgalomnál tudnak a 37-es főútra visszacsatlakozni, míg Sá­toraljaújhelyről Miskolc irányába ideiglenesen egyirányú forgalmi rendet vezetnek be a 37-es főúton. A szakemberek azt javasolják, hogy akik Miskolc irányából Tállya és Mád települések térségébe szeretnének eljutni, Szerencs előtt Legyesbénye, Monok irányába vagy Szerencs belterületén Rátka irányába kerüljék el a lezárást. A Miskolc irányából Tokaj irányába vagy térségébe közlekedőknek célszerű Szerencs belterületén Prügy irányába – a „prügyi” körforgalomnál – Tarcalon keresztül megközelíteniük Tokajt. Akik Sátoraljaújhely felől érkeznének Prügy településre vagy térségébe, célszerű még a lezárás előtt a „tarcali” körforgalomnál Tarcal irányába elkerülni a forgalomterelést. 

A burkolatfelújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon.

(A borítóképen: Burkolatfelújítást végeznek majd [képünk illusztráció])

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában