Még ilyet!

2022.05.03. 07:00

Horrorfilm az Alditól

Csákó Attila

Fotó: Shutterstock

Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel közölt videót az Aldi németországi anyavállalata. Az „alkotásban” egy Theo nevű kifestett körmű fiú (?) beszélget a huszonéves Idával. „Szerintem a gyerekvállalás szívás” - adja meg a beszélgetés alaphangját Theo. Ida pedig azzal kontráz, hogy ő soha nem akar anya lenni, sőt a terhesség maga - ezt öklendezve képes kimondani  - hátborzongató...

Nem sorolom tovább az „elmebeteg”, az emberiség elleni támadásként is értékelhető mondatokat. Azt nem tudom, hogy ezzel a horrorfilmmel mi volt a valódi szándéka a német cégnek, talán meg akart felelni a liberális mainstreamnek, az LMBTQ világának, de azt tudom, hogy egy vevőt már biztosan elveszítettek: engem!

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában