Fesztiválkatlan

2022.05.15. 07:30

Gyermeknappal nyit a katlanszezon

Visszatérő esemény Tokaj ismert bulizóhelyén a hagyománnyá vált egész napos gyermeknapi csinnadratta.

Bacsó István

A Fesztiválkatlan ismert helyszíne lett az ország nyári programkínálatára kíváncsiaknak. Fotó: ÉM

A nagy sikerű tavalyi városi gyermeknap után, amely a járvány miatt csak oltási igazolvánnyal volt látogatható, idén ismét várják a családokat, kicsiket és nagyobbakat a Fesztiválkatlanban május 29-én, vasárnap megrendezendő buliba, most már korlátozások nélkül.

„Egész napos programokat szervezünk a Fesztiválkatlanba érkezők számára. Ismét lesznek ugráló- és légvárak, arcfestés és csillámtetoválás, kézműves-foglalkozás.”

– Délelőtt zenés interaktív műsorral várjuk a gyermekeket és szüleiket. Lesz továbbá tánc, sok játék és különféle ajándékok is, a műsort az Aqua Manó Party csapata szolgáltatja, akik felelősek a gyermekek felhőtlen szórakoztatásáért. Kora délután vidám bohócműsorral várjuk majd a gyermekeket, amely után egy helyi fiatal tehetség lép fel, a tokaji gimnázium tanulója, Ress Csaba – tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Fintor Gábor, a Tokaj Fesztiválkatlan ügyvezető igazgatója, kiemelve a programból a Micimackó zenés mesejátékot, amelyet a budapesti Mesekocsi Színház előadásában élvezhet majd a közönség.

Az ügyvezetőtől megtudtuk, hogy az előző évi gyermeknapon a korlátozások és a kedvezőtlen időjárás mellett is sokan részt vettek, mintegy nyolcszáz–ezer ember folyamatosan hömpölygött a katlanban. Idén, főleg jó idő esetén, várhatóan még többen lesznek kíváncsiak a programokra vagy terveznek ide egy kirándulást a kicsikkel, akár a távolabbi nagyvárosokból, Nyíregyházáról vagy Miskolcról is. A Tisza és a Bodrog találkozásánál fekvő, festői és barátságos Tokajba jönni mindig élmény.

A Fesztiválkatlan következő dobása a Dumaszínház All Stars lesz, Kiss Ádámmal, Dombóvári Istvánnal, amit a Szente Vajk rendezte fergeteges vígjáték, a Legénybúcsú előadása követ majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában