Útinform

2022.04.29. 09:03

Teljes útzár lesz a Hídvégardó-Rakaca összekötő úton

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 2614-es jelű Hídvégardó-Rakaca összekötő út 4,1 kilométeres szakaszán.

Fotó: Shutterstock

A munkálatok 2022. május 5-én, csütörtökön kezdődnek és várhatóan május 18-ig tartanak. Ezen időszakban munkanapokon 8 és 17 óra között a becskeházai bekötőút csomópontjától Tornaszentjakab helységnév tábláig teljes útzár lesz érvényben. Kerülni a 2613-as, a 2629-es, illetve a 27-es utakon lehetséges. A korlátozás érinti a menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését és vonatkozik a megkülönböztetett jelzést használó gépjárművekre is.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában