Jegyzet

2022.04.22. 07:02

Ötszáz

Hegyi Erika

Hegyi Erika

Fotó: Edited By Alex

Nehéz éveken vagyunk túl, és nem tudjuk, mit hoz a jövő. Igazából a járványveszély sem múlt el még teljesen, és máris itt az újabb kihívás, a szomszédban folyó háború. Több millió ember menekült már el a pokolból, hátrahagyva mindent, mentve a legértékesebbet: szeretteit. Az aggódás jelen van ezenfelül is, hiszen a jövő mindig bizonytalan. Akármekkora is a baj, igazi csoda, hogy a segítő kezek mindenütt ott vannak. Emberek ezrei dolgoznak azon, hogy mások életét könnyebbé tegyék, akár betegségről, akár menekülésről, akár adománygyűjtésről vagy lelki segítségről van szó. 

Az emberek jók, mondta a napokban egy édesanya, akinek beteg gyermekét sikerült megmenteni úgy, hogy összegyűltek a gyógyításához szükséges milliók. Most egy újabb gyermek, Boldizsár szorul segítségre. Hatalmas az összeg, ami az ő megmentéséhez szükséges, 500 millió forint. De van remény, hiszen máris megmozdultak a jólelkű emberek. Segítsünk Boldizsárnak! Hiszen ő is szeretne felnőni és jó ember lenni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában