Gyűjtse a milliókat

2022.04.21. 14:50

Ők az Észak nyertesei!

A Gyűjtse a milliókat nyereményjátékunkra több mint 52 ezer játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz, köztük az Észak-Magyarországhoz.

ÉM

Az országos sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott a veszprémi szerkesztőségben, a 19 megyei napilap játékosai közül két szerencsés előfizetőnk is szerepelt a nyertesek listáján.

Az országos verseny egyik 1 millió forintos nyereményét Molnár István miskolci olvasónk nyerte meg. „Lesz kinek szétosztogatni, két fiunk és öt unokánk van, de örömmel teszem” – mondta nevetve, mikor arról kérdeztük, hogy mit szól ehhez a nagy összegű átutaláshoz. „Nem akartam elhinni, mikor felhívtak Veszprémből, hogy nyertem!  Nagyon szeretem a keresztrejtvényeket is, és minden játékban részt veszek, ami az Észak-Magyarországban megjelenik”. 

Sajószentpéteren talált gazdára a 100 ezer forintot érő MediaMarkt vásárlási utalvány. Szabados Józsefné április 1-jén kapta a hírt, így eleinte azt hitte, hogy ez csak valamilyen áprilisi tréfa, akkor merte csak elhinni, amikor már az Északban is megjelent a neve.  „Unokámnak és a fiaméknak is adok majd belőle. Nem volt még soha szerencsém, és most nagyon örülök neki” – mondta szerkesztőségünkben, a díj átvételekor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában