Választás 2022

2022.04.05. 14:00

Negyedik ciklusát kezdheti meg Riz Gábor

Az ózdi központú, több mint hetven települést magában foglaló 3. sz. választókerületben nagy fölénnyel nyerte meg a vasárnapi országgyűlési választást Riz Gábor.

ÉM

A Fidesz–KDNP politikusa 2010-től tagja a magyar parlamentnek.

 

„Először is szeretnék köszönetet mondani a választókerület valamennyi polgárának. Az emberek szerencsére elhitték azt az üzenetet, amit az elmúlt időszakban szerettünk volna nekik elmondani. Mégpedig azt, hogy Magyarországnak akkor van biztos, békés jövője, ha a kormánykoalíció, a Fidesz–KDNP jelöltjeire szavaznak” – fogalmazott a választási eredmény ismeretében Riz Gábor országgyűlési képviselő. „Ez a vasárnapi választáson beigazolódott. Nyugat-Borsod több mint hetven településén is úgy gondolkodott a lakosság, mint az ország nagy része, több mint kétharmada. Hazánknak ugyanis a békére, a biztonságra, valamint a nyugodt építkezésre van szüksége. Tovább kell javítanunk Ózd és a városaink foglalkoztatási helyzetét, a falvakban pedig azt a tendenciát, amelynek köszönhetően a kisebb településeink is a fejlődés útjára léptek.”

 

(A borítóképen: Riz Gábor. Fotó: Kozma István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában