Megbízólevél

2022.04.20. 10:30

Megszolgálja a megkapott bizalmat Csöbör Katalin és dr. Kiss János

Csöbör Katalin és dr. Kiss János – a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-es és 2-es választókerületének Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselői –, ünnepélyes keretek között vették át megbízólevelüket.

Forrás: Bujdos Tibor

„Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy immár negyedik alkalommal szavaztak nekem bizalmat a választókerületben élők” – mondta Csöbör Katalin, aki szólt az elmúlt 12 év fejlesztéseiről is. „Most már nem munkanélküliségről, hanem munkaerő-hiányról beszélhetünk” – tette hozzá. A képviselő elmondta, hogy mindenkivel együttműködik majd, ezután is, aki a térségért tenni szeretne. „Ezután is megteszek majd mindent, hogy a tervezett fejlesztésekhez a szükséges forrást megszerezzem” – fogalmazott Csöbör Katalin.

„Ez egy nagy, több mint 20 ezer ember által kifejezett bizalom, ezt a bizalmat meg kell szolgálni” – hangsúlyozta dr. Kiss János. „Nemcsak őket szeretném képviselni, hanem mindenki mást is, aki a választókörzetben él”. A következő évek beruházásairól szólva úgy fogalmazott: „izgalmas fejlesztési lehetőséget tartogat ez a választókerület, elég csak a Diósgyőri várat, vagy a Miskolci Egyetemet említenem. Ezeken túl is lesz még miért dolgozni az elkövetkező 4 évben” – húzta alá a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában