Miskolc

2022.04.14. 17:15

Már közlekedik a ZOO-járat

A Miskolci Állatkert húsvétkor is nyitva lesz, nyuszik és kiskecskék várják a gyerekeket.

Fotó: Kozma István

A tavaszi szünet minden napján, április 14-e és 19-e között az MVK igény szerint közlekedteti a ZOO-járatot, mely előzetes telefonos bejelentkezés alapján, valamint személyesen, Felső-Majláth végállomáson indulás előtt kérhető.
A telefonos utazási igényt harminc perccel a járat indulása előtt szükséges bejelenteni a 46/514-949-es telefonszámon, megjelölve azt is, ahol az utas fel szeretne szállni. A végállomáson elég a járat indulása előtt jelezni a járművezetőnek, ha utazni kíván. Az utasok igénye alapján induló ZOO-járat nemcsak az előre jelzett megállóhelyen, hanem valamennyi megállóhelyen megáll.
„Húsvétkor is nyitva vagyunk!”, hívja fel a figyelmet a Miskolci Állatkert. „A négynapos hosszú hétvége alatt is minden nap a megszokott nyitvatartással, 9-18 óra között várjuk látogatóinkat (az állatkertet 19 óráig kell elhagyni). Húsvéthétfőn a locsolkodás előtt/után/helyett is érdemes meglátogatni az állatkertet, hiszen azon a napon nyuszisimogatásra is lesz lehetőség. Kecskesimogatónkban pedig gidák népes csapata várja látogatóinkat”, írja az állatkert. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában