Választás 2022

2022.04.03. 23:35

Csöbör Katalin: „Ez egy igazi csapatmunka volt”

Csöbör Katalin megnyerte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1-es számú - miskolci székhelyű - választókörzetben a parlamenti mandátumot. "Hálásan köszönöm mindenkinek. Győztünk. Nagyon győztünk. Mi itt együtt" - mondta elsőként a megválasztott képviselő. - Ez egy igazi csapatmunka volt. Külön megköszönte a választóknak, a kampány segítőinek, az aktivistáknak az elvégzett munkát.

 

"Haladni kell tovább a megkezdett úton, hogy Miskolcot és a megyét tovább lehessen vezetni a fejlődés útján. Nagyon fontos számomra a vidéki településeim sorsa. "A képviselő külön kiemelte az Avasi lakótelepet, amely szerinte mindenképpen többet érdemel, fejlődésre hivatott. "A választási eredményből az látszik, hogy a választókerület polgárai immár negyedik alkalommal döntöttek úgy, hogy én képviseljem őket az Országgyűlésben. Ez hatalmas feladat, aminek szeretnék minden körülmények között megfelelni. Ez egyben azt is jelzi, hogy az emberek elismerik a kormány munkáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában