Választás 2022

2022.04.05. 14:00

Csöbör Katalin: A komfortérzetet javító projektek következnek

„Szeretném megköszönni minden választópolgárnak, aki szabad szavazatával megerősítette az alkotmányos demokráciát” - mondta Csöbör Katalin.

ÉM

Fotó: Kozma István

„Külön köszönöm mindazoknak, akik 2010 óta folyamatosan növekvő számban szavaznak nekem bizalmat, immár negyedszer. Csakúgy, mint eddig, igyekszem majd meghálálni bizalmukat.

 

Választókerületem polgármestereivel együtt rengeteget dolgoztunk azért, hogy Miskolc és környéke fejlődő pályára álljon, hogy mindazok, akik itt képzelik el a jövőjüket, megtalálják számításaikat. Úgy érzem, az elmúlt 12 évben sikerült megalapozni a térség hosszú távú fejlődését. Autópályát, utakat, járdákat, bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, közintézményeket és köztereket építettünk vagy újítottunk fel.

 

A következő időszakban már olyan, volumenükben kisebb beruházásokat, fejlesztéseket is véghez tudunk majd vinni, amelyek közvetlenül javítják az emberek hétköznapi életét, komfortérzetét.

 

Több, önkormányzati hatáskörbe tartozó projektre is sikerült már kormányzati forrást szereznem. Ilyen például az avasi városrészre tervezett föld alatti hulladékgyűjtő szigetek kialakítása. Szintén önkormányzati feladat lenne az avasi utak felújítása, erre is fog a kormányzat forrást biztosítani.” - mondta a képviselő.

 

(A borítóképen: Csöbör Katalin. Fotó: Kozma István)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában