Adomány

2022.03.05. 14:00

„Töltsünk meg egy kamiont!” – A DVTK is segít

A DVTK és a szervezett szurkolói csoportok is csatlakoztak a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz, melynek elsődleges célja az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról érkező menekülők megsegítése. Szombat délutántól a DVTK főtámogatója, a HELL Energy Drink jóvoltából egy 40 tonnás kamionnal várják az adományokat. „Gyere, töltsünk meg egy kamiont!” – áll a DVTK felhívásában.

Forrás: dvtk.eu

Nem először jótékonykodnak a DVTK szurkolói, viszont ez az akció talán most túlmutat minden korábbi jótékonysági gyűjtésen. A kezdeményezés mellé nem csak a DVTK vezetése állt oda, hanem a klub főtámogatója, a HELL Energy Drink is, az ő jóvoltukból egy 40 tonnás kamion érkezik szombaton, amelyet a BHS Trans Kft., Magyarország legdinamikusabban fejlődő logisztikai szolgáltatója biztosít.

 

A kamion szombaton 16 órakor parkol be a DVTK Stadion északi oldalához, aznap 16 és 18 óra között, a DVTK - ETO FC mérkőzés napján pedig 18 órától várják az adományokat a kárpátaljai menekülteknek.

 

Amit várnak:

melegétel konzerveket, tartós élelmiszereket

gyümölcsleveket

előre csomagolt pékárukat

édességeket

pelenka csomagokat, popsitörlőket

tisztálkodási szereket.

 

„Gyere ki a meccsre, segíts egy meccsjegy árával és hozz magaddal valamit!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában