Március 15.

2022.03.15. 10:04

„Senkinek nem engedhetjük meg, hogy háborúba sodorjon bennünket!”

Sem a magyar emberek biztonságát, sem a magyar gazdaság működését nem tehetjük kockára. Erről dr. Kiss János miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselőjelölt beszélt a Petőfi téren, ünnepi beszédében.

Petri Nóra

“Március 15-e azt példázza a magyar történelemben, hogy a magyar haza és a magyar nemzet érdekeit soha nem lehet idegen érdekek alá helyezni" – hangsúlyozta dr. Kiss János.

 

 

- Amikor 1848-ban kitartott a magyar nemzet az igaza mellett, akkor azt üzente, hogy nekünk magyaroknak nem parancsolhatnak Bécsből, és most sem lehet másként gondolkodnunk – hangoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2. számú választókerület Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.

 

 

„Nehéz időket élünk, de tudjuk, hogy mik a magyar érdekek. Magyarországnak ma békére és biztonságra van szüksége, és senkinek nem engedhetjük meg, hogy háborúba sodorjon bennünket. Sem a magyar emberek biztonságát, sem a magyar gazdaság működését nem tehetjük kockára. Üzenem a miskolci nőknek: vigyázunk a férjeikre és a fiaikra, és garantáljuk, hogy nem fognak idegen érdekek miatt háborúba menni” – húzta alá dr. Kiss János. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában