Programajánló

2022.03.18. 18:30

Jön a IV. Fedrid Császta Trail

Szombaton rendezik meg az Edelényi Futók Egyesületének szervezésében a IV. Fedrid Császta Trail-t.

Horváth Imre

„Ismerd meg, és fusd be az edelényi Császta-szőlőhegy panorámás lankáit, izzasztó emelkedőit és árnyékos erdejét, hogy aztán együtt élvezhesd a családoddal és a barátaiddal a gyönyörű kilátást és a helyi borokat! Ha szereted a barátságos, családias rendezvényeket, ha szívesen lennél jó levegőn, jó társaságban, ha szeretnél egy kellemes napot eltölteni a szabadban, itt a helyed! Kutyás futammal is készülünk, szóval szeretettel várjuk a négylábú edzőtársadat is!” - írták a szervezők.

 

A verseny célja a sportkultúra, ezen belül a futás és a túrázás minél szélesebb körben való népszerűsítése. Versenyzési lehetőség biztosítása valamennyi korosztály hazai és külföldi, amatőr és profi sportolói számára.

 

A versenyen résztvevő felnőtt versenyzők egyben jótékony futók is, mert a nevezési díjukból az Edelényi Futók Egyesülete 500 Ft-ot átad a Magyarországi Légimentésért Alapítvány részére.

 

A verseny az Ötpróba program pontgyűjtő állomása is egyben. Aki a rendezvényen regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik - ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be.

 

Távok:

 

- Gyermekfutam (kb. 500 méter)
- S táv (kb. 7 km // 193 m+ szint) – 1 Ötpróba pont
- M táv (kb. 16 km // 493 m+ szint) – 3 Ötpróba pont
- L táv (kb. 44.5 km // 1078 m+ szint) – 6 Ötpróba pont

 

Versenykiírás ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában