Orosz-ukrán háború

2022.03.15. 17:00

Folyamatos adománygyűjtés a háborús menekültek számára

Továbbra is átvesznek mindent, ami a mindennapi élet folytatásához nélkülözhetetlen a háborús menekültek számára.

Apagyi Beáta

Fotó: Olvasónktól

Folytatja a gyűjtést az ukrajnai menekültek számára a miskolci Egy Jó Dolog Egyesület. Szükség van élelmiszerre, tisztálkodószerekre, tisztítószerekre, ruhákra, cipőkre, ágyneműre, játékokra, de a tartós berendezkedést szolgáló egyéb dolgokra is: konyhai eszközökre, gépekre. A felajánlásokat továbbra is a Katedra Nyelviskola Miskolc épületében veszik át az egyesület tagjai. Hétköznap 8–12 óra között, más időpontban való érkezéskor egyeztetés szükséges az egyesület Facebook-oldalán közzétett telefonszámon.

 

Ezen túl az egyesület szakemberei csoportos, esetleg egyéni foglalkozások elindítását tervezik, azok számára, akiknek menekültek befogadójaként, önkéntesként megterhelik lelkét a utóbbi napok eseményei. Az azzal kapcsolatos kérdéseket és javaslatokat, hogy pontosan kinek, miben tudnak segíteni, kommentben, üzenetben vagy az [email protected] címre várják.

 

(A borítóképen: Amint megtelik az autó, már indulnak is vele. Fotó: Olvasónk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában