Szálloda

2022.03.25. 15:01

Elkészült a Mercure Tokaj Center

A megújult és új néven üzemelő szálloda a most kezdődő turisztikai szezonra időben elkészült.

Tarnainé dr. Ináncsy Márta, Dr. Koncz Zsófia, Dr. Ináncsy Miklós, Horváth Péter, Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai regionális igazgatója és Posta György

Átadták pénteken az egykori Tokaj Hotel teljes rekonstrukciójával és korszerűsítésével létrejött négycsillagos szállodát, amely új tulajdonosokkal, új név alatt, április tizedikétől fogadja a vendégeket. Az ötvenöt szobás szálloda azokat az utazókat várja, akik helyi és autentikus élményekre vágynak, ugyanakkor igénylik a prémium szállást, ellátást és a házon belül rendelkezésre álló wellness szolgáltatásokat. A Mercure Tokaj Center kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet a történelmi városban, a Tisza és a Bodrog folyók találkozásánál, sétáló távolságra van számos látnivalótól, a belvárosban és a folyók partján. A beruházást a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kisfaludy-pályázatán keresztül a magyar kormány is jelentős összeggel támogatta.

Az ünnepségen megjelent és köszöntőt mondott Dr. Ináncsy Miklós és Tarnainé dr. Ináncsy Márta a hotel tulajdonosai, a Hotel Tokaj Kft. képviseletében, Posta György, Tokaj város polgármestere, Dr. Koncz Zsófia, országgyűlési képviselő, Horváth Péter. a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt vezérigazgatója, valamint Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai regionális igazgatója. A Mercure Tokaj Center az Accor nemzetközi szállodalánc legújabb tagja lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában