Négy megújult önkormányzati út

2022.03.19. 19:00

Biztonságos utak várják a közlekedőket Szuhakállón

Szuhakállón négy megújult önkormányzati utat adtak át, a szennyvízhálózat kiépítése a következő cél.

ÉM

Forrás: Kozma István

– A kormány által jó pár évvel ezelőtt elindított Magyar Falu Program segítségével a települések valóban fel tudnak emelkedni, olyan fejlesztéseket tudnak elvégezni, amik az ott élő emberek mindennapjait szebbé és élhetőbbé teszik – hangsúlyozta az átadón Dávid István polgármester, majd hozzátette: Szuhakálló Demeter Zoltán országgyűlési képviselő segítségével minden évben benyújtja jelentkezését egy-egy pályázatra, amelyek közül néhányat sikerül is megnyernie. A tavalyi évben a programon belül négy rossz állapotban lévő önkormányzati út újult meg. 

– Olyan kivitelezőt sikerült találnunk, aki az önkormányzat, a település érdekét szem előtt tartva olyan munkákat is megcsinált, amire már nem volt keretünk, ezért rendkívül hálásak vagyunk. Jelenleg is van elbírálásra váró pályázatunk, reménykedem a pozitív döntésben, illetve továbbra is vannak elképzeléseink, melyeket szeretnénk megvalósítani a képviselő-testülettel együtt. Szuhakálló számára a szennyvízhálózat kiépítése lenne a legfontosabb feladat – mondta Dávid István. 

 

Jól érezze magát 

 

– Az elmúlt három évben számos településen nagyon sok fejlesztést megvalósítottunk – tette hozzá Demeter Zoltán. – A tízéves Magyar Falu Programból még hét előttünk áll. Ezalatt azt szeretnénk elérni, hogy a vidéki ember ott, ahol született, ahol ügyes-bajos ügyeit intézi, jól érezze magát. Azon vagyok, hogy a 82 hozzám tartozó település mindegyikén történjen beruházás. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezek között nincs egy sem, ahol ne lett volna a program keretében megvalósuló fejlesztés.

 

(A borítóképen: Demeter Zoltán és Dávid István avatták a felújított utakat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában