„Nagy a tétje az április 3-i választásoknak”

2022.03.27. 16:49

A békében fejlődés a választás tétje

„Ha valóra váltaná a baloldal és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt mindazokat, amiket az elmúlt hetekben felelőtlenül mondtak az ukrán-orosz háborúval kapcsolatban, Magyarországban ma hadban állna, a családok rezsiköltségei a háromszorosára emelkednének, az ország gazdasági stabilitása pedig megingana” – hívta fel a figyelmet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Kiss János, a diósgyőri vár miniszteri biztosa, a 2-es számú választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje fórumán.

Méhes László

Gulyás Gergely, Kiss János és Hollósy András. Fotó: Bujdos Tibor

Az egymásnak ellentmondó baloldali nyilatkozatok arra engednek következtetni, tette hozzá, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette sokszínű szövetségnek semmilyen észszerű elképzelése nincs arról, miként védje meg a magyar családokat a válságtól. A háború árnyékában ezért nagy a tétje az április 3-i választásoknak. A választóknak az ország békéjéről, a nyugalomról és a kiegyensúlyozott fejlődéséről kell döntenie – fogalmazott Gulyás Gergely.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában