Választás

2022.03.23. 20:52

A béke, a biztonság, a fejlődés a tét

Magyarország történelmének egyik legfontosabb választása következik. A választás tétje óriási.

Balogh Csilla

Csöbör Katalin országgyûlési képviselõ

Nagy érdeklődés közepette tartotta meg szerda este kampányzáró rendezvényét a 4. választási ciklusára készülő Csöbör Katalin, Miskolc 1. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője Felsőzsolcán a Városi Sportcsarnok és Rendezvények Házában. A rendezvényen felszólalt Csöbör Katalin mellett Szilágyi László Alsózsolca polgármestere, Szarka Tamás Felsőzsolca polgármestere és dr. Budai Gyula országgyűlési képviselő. A polgármesterek kiemelték, hogy a térség minden települése fejlődik, előrehalad, a választókerület első embereiből pedig sikerült egységes csapatot kovácsolni.

 

A tettek jelentik az igazi képviseletet

 

– Óriási a választások tétje, s ki merem jelenteni, hogy Magyarország történelmének egyik legfontosabb választása következik – kezdte kampánybeszédét Csöbör Katalin. Arról döntünk április 3-án, hogy hogy megyünk-e tovább a fejlődés útján, vagy visszafordulunk a kudarcokkal teli múltba, a 2010 előtti időszakba. S ne legyenek illúzióink, akik most ellenzékiek, azok valójában ugyanazok, akik hazudtak reggel, délben, meg este – fogalmazott Csöbör Katalin. Kampánybeszédében a képviselő hosszan sorolta a kormány elmúlt 12 évének sikeres intézkedéseit levonva azok konklúzióját: Ez a kormány megszorítások helyett támogat. 

Támogatja a családokat, a vállalkozásokat, és munkahelyteremtő beruházásokat hoz létre. Kiemelte: a kormány sikerrel kezelte a válságokat, 1 millió új munkahelyet hozott létre, melynek megvalósítása erős gazdaság nélkül elképzelhetetlen lett volna. Példaként hozta fel, hogy csak az elmúlt évben csaknem 254 milliárd forint értékű fejlesztést adtak át vagy indítottak útjára a térségben. – Úgy gondolom, hogy nem a szavak, hanem a tettek jelentik az igazi képviseletet. Április 3-án arról is döntünk majd, hogy ki az, aki biztosítani tudja a békét, a biztonságot és a fejlődést a térségben – zárta beszédét Csöbör Katalin.

 

– Április 3-a arról kell, hogy szóljon, hogy ezt a 12 évet megvédjük – fogalmazott dr. Budai Gyula . – Ezt akkor tudjuk megvédeni, ha az a kormánypárt vezeti tovább Magyarországot, amelyik az elmúlt 12 évben kormányzott – mondta. – A tét óriási. Két dolog között kell választani. Az egyik a béke és a biztonság. A másik az orosz–ukrán háborús konfliktusba való sodródás – fogalmazott. Az országgyűlési képviselő arra figyelmeztetett: „Ez nem a mi háborúnk. A célunk az, hogy ebből a háborúból kimaradjunk. Azt szeretnénk, hogy legyen béke, az egymással szemben álló felek fejezzék be a harci cselekményeket, kezdődjenek el a béketárgyalások és Ukrajnában legyen béke.” Budai Gyula megkérte az ellenzéki politikusokat és vezetőket, hogy hagyják abba a háborús hisztéria keltését és hagyják abba a meggondolatlan kijelentéseket, amelyekkel háborús konfliktusba sodorhatják hazánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában