Vegyészmérnöki képzés

2022.02.06. 07:00

Vegyészeket képeznek

Versenyképes tudást, gyakorlati helyet is biztosítanak.

AB

Már lehet jelentkezni a Kazincbarcikán induló vegyészmérnöki képzésre, amit a helyben az Irinyi János Református Oktatási Központban kezdhetnek meg azok, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni a későbbiekben. Számukra gyakorlati helyet, végzés után akár munkahelyet is tud biztosítani a városban működő Wanhua–BorsodChem Zrt. A hallgatók így megismerhetik a cég működését, a vállalati kultúrát, a legkiválóbb szakemberek segítségével sajátíthatják el a szakma szépségét. 

 

– Egy város életében mindig nagy hangsúlyt jelent, ha felsőfokú oktatás is jelen van a településen. A fiatalok számára elérhető egyetemi képzés mindig azt érezteti az emberrel, hogy jó helyen jár, és jó ott maradni. Kazincbarcika Város Önkormányzatának a legfontosabb, hogy minél több lakost tudjunk megtartani, valamint minél több fiatalt tudjunk visszacsábítani városunkba – nyilatkozta korábban a témával kapcsolatban Klimon István alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában