Nem tudták megmenteni az életét

2022.02.15. 19:00

Tragédia a Ronyva-pataknál: Édesapja karjaiban halt meg a hatéves Milán

Mindenre fel voltam készülve, de arra nem, hogy el kell temetnem a kisfiam - mondta az édesapa zokogva a borsonline.hu-nak.

Forrás: borsonline.hu

Mint beszámoltunk róla, még csütörtökön este borzasztó tragédia történt Sátoraljaújhely határában. Egy 2016 és egy 2017-es születésű kisfiú játszott a Ronyva-patak partján és 17 óra után, eddig ismeretlen körülmények között mindketten a vízbe estek. A fiatalabbik gyereknek sikerül kimásznia a vízből és a közeli telephelyre ment segítséget kérni. A másik kisfiú , Milán életét azonban nem sikerült megmenteni.

 

A megtört édesapa nyilatkozott a borsonline-nak a szörnyű tragédiáról.

 

Aznap reggel minden úgy indult a Papp családnál, ahogyan máskor: Kálmán, az apa dolgozott, felesége, Anita a gyerekekkel volt. Milán kishugával mesét nézett, majd édesapjával szeretett volna tartani a nagymamához. 

 

- Megígértem neki, hogyha elvittem a fát, velem jöhet. De utánam az anyukájához ment, kérte, hogy öltöztesse fel, hogy átmehessen ő is a nagymamájához utánam. A feleségem ruhát adott rá, a nagylányom, Emese pedig a kapuból figyelte, ahogy Milán elindul a nagymamájához, megvárta, hogy beforduljon az utcába. Ekkor látták utoljára őt életben - mondta zokogva az édesapa a borsonline-nak.

 

A kisfiú útközben összetalálkozott egy barátjával, majd mindketten eltűntek. A kis Milán testét édesapja találta meg. Megpróbálta újraéleszteni, de a hatéves kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

 

A család azóta is a válaszokat keresi, ugyanis Pappék szerint több részlet sem stimmel. 

 

- Ennyi jár neki, hogy kiderüljön az igazság, az ő lelke hajt előre most engem - szögezte le Kálmán a borsonline-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában