A hétvége legjobb képei

2022.02.28. 18:00

Idegenvezetők világnapja, sportmérkőzések, konzol beemelés

Ne maradjon le a hétvége legjobb képeiről!

Fotó: Ádám János

Kedvcsináló helyismereti sétát szervezett szombat délelőttre a Tourinform miskolci irodája az idegenvezetők világnapja alkalmából. Az összesereglett mintegy félszáz érdeklődő a belváros építészeti különlegességeivel ismerkedhetett meg, és a hozzájuk kapcsolódó történetekkel gazdagodott Kupcsik Sarolta, az iroda vezetője jóvoltából.

Forrás: Ádám János

Alsózsolca csapata is pályára lépett Cigánd ellen a labdarúgó megyei I. osztály, 17. fordulójának keretében.

Forrás: Ádám János

A férfi OB I. hét végi, 22. fordulójában saját létesítményében ugrott vízbe a PannErgy-MVLC gárdája, méghozzá a Metalcom Szentes ellen.

Forrás: Ádám János

A tabellán előtte álló MTK-t fogadta szombaton este a miskolci városi sportcsarnokban a diósgyőri extraligás női röplabdacsapat az alapszakasz 13. fordulójában.

Forrás: Ádám János

Vasárnap délelőtt egy időre teljesen lezárták a 37-es számú főút Miskolc felől a gesztelyi körforgalom előtti szakaszát. Az útzár oka egy a teljes útszélességet áthidaló konzol beemelése volt.

Forrás: Ádám János

A Termálfürdő FC Tiszaújváros csapata is játszott a hétvégén a labdarúgó NB III., Keleti csoportjának 23. fordulójában. A Salgótarjáni BTC ellen léptek pályára.

Forrás: Ádám János

A Miskolci Vénusz az Újpest FC ellen játszott a hétvégén.

Forrás: Ádám János

A Diósgyőri VTK női kosárlabdacsapata az NB I. 20. fordulójában, vasárnap este az AKSC Szekszárd együttesét fogadta.

Forrás: Ádám János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában