Farsangi mulatság

2022.02.17. 18:30

Az a fő, hogy a gyermek boldog és vidám legyen

Elsősorban a kisgyermekeseket várták az eseményre, akik közül sokan éltek is a lehetőséggel.

Nagy-Hankó Krisztina

A gyerekek a legkülönfélébb jelmezekben jelentek meg. Fotó: MNE

Farsangi mulatságot tartottak a hétvégén a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületénél. A tagság egyre több közös rendezvényt szervez, hiszen a pandémia miatt közel két évig kevés olyan alkalom volt, ahol találkozhattak – mondta Bak László, az egyesület elnöke.

 

Hozzátette: a közösségi házuk jó helyszínül szolgált, pont annyian jöttek el, ahányan még kényelmesen elfértek, és a járványügyi szabályoknak is meg tudtak felelni. Az összetartozást ezek az események erősítik, ezért szükség van az élménydús találkozásokra.

 

A gyereksereg tagjai a legkülönfélébb jelmezekben jelentek meg, habár még az sem volt feltétel. Aki viszont beöltözött, azt a háromtagú zsűri értékelte. A legszebb, legötletesebb ruhákat díjazták, de arról is gondoskodtak a szervezők, hogy egy lurkó se térjen haza üres kézzel. A jelmezes felvonulást követően különböző ügyességi játékok, illetve farsangi fánkevő verseny várta a gyermekeket. Majd zene és tánc következett. A finomságokról a tagok gondoskodtak, és hozták a rendezvényre. A játékok lebonyolításában két édesanya közreműködött.

 

„Minden csak önkéntességgel és összefogással működik, de egymásért és gyermekeikért teszik” – hangsúlyozta a szervezet elnöke.

 

Hamarosan tisztújítás lesz az egyesületnél, de minden megy tovább, egész évben folyamatosan szervezik a programokat, amelyeket remélhetően a járványhelyzet sem befolyásol majd. Legközelebb, szombaton a házasság heti rendezvényükre várják az érdeklődőket.

 

(A borítóképen: A gyerekek a legkülönfélébb jelmezekben jelentek meg)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában