Miskolc város napja

2022.01.15. 15:00

Várják a jelöléseket a kitüntetésekre

Hagyományosan kitüntetéseket, díjakat adományoz Miskolc önkormányzatának közgyűlése az általa létrehozott kuratórium javaslatai alapján Miskolc város napja (május 11.) alkalmából.

ÉM

A városban működő civil szervezetek, közösségek, intézmények, gazdálkodó és egyéb szervezetek, szakmai szövetségek, érdekképviseletek, egyházak, valamint magánszemélyek 2022-ben is javaslatot tehetnek.

 

 Az alábbi díjakra várják a jelöléseket: Miskolc Város Díszpolgára kitüntető cím, Pro Urbe kitüntető cím, Gálffy Ignác-életműdíj, Herman Ottó tudományos díj, Szemere Bertalan közéleti díj, Szabó Lőrinc irodalmi díj, Kondor Béla képzőművészeti díj, Reményi Ede zenei díj, Déryné színházi díj, Miskolc Város Építészeti Alkotói Díj, Bizony Ákos Kitüntető Jogi Díj, Benkő Sámuel-díj, Pedagógiai Díj, Miskolc Város Turizmusáért díj, Az Év Sportolója díj, Miskolc Város Sportjáért díj, A Civilek Támogatásáért díj, Az Év Civil Szervezete díj, Pro Minoritate díj, Nívódíj, Az Egyetemért – A Városért díj. 

 

Az adatlapokat a város honlapjáról lehet letölteni, ki kell tölteni, a díj odaítélői részletes indoklást is várnak a jelöléshez február 11-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában