Jabil Liget

2022.01.26. 19:30

A Jabil segítségével idén tovább épül a park

A Jabil 20 éve telepedett le a dél-borsodi városban, és ennek alkalmából 20 fát ültettek el. A park fejlesztése idén tavasszal tovább folytatódik.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

„A tiszaújvárosi Jabil kerek évfordulót ünnepelt tavaly ősszel. Az évfordulók megünneplése keretet ad az életünknek, alkalmat ad a visszatekintésre, az elért eredményeink feletti örömre. Két évtizede vetette meg a lábát itt a cég. 2000-ben a Huszár Andor utcán még zöld mező volt. 2001-ben pedig már egy több tízezer négyzetméteres csarnok, amiben kezdetben több százan, aztán hamarosan sok ezren dolgoztak. Voltak nehéz időszakok is. De túléltük őket, és ma is itt vagyunk, gyarapszunk. Húsz évvel ezelőtt Tiszaújváros egy stabil, megbízható partnerre, barátra tett szert. Ahogy a Jabil is” – fogalmazott Kékesi Sándor, a Jabil tiszaújvárosi gyárának ügyvezetője

 

Látványos példa 

 

„A Jabil nagyon sokat köszönhet Tiszaújvárosnak, hiszen dolgozóink nagyobb része ma is ennek a városnak a lakója. Ők azok, akik ezt a céget a napi munkájukkal, szorgalmukkal, tudásukkal működtetik. A város pedig sokat köszönhet a vállalatnak, hiszen munkát ad az itt élőknek, erejéhez mérten igyekszik támogatni a helyi kezdeményezéseket, és a befizetett adókon keresztül hozzájárul a működtetéséhez is. Dolgozunk azon, hogy még több szinergiát találjunk, hogy a városnak és a Jabilnak sokkal több közös kezdeményezése legyen a jövőben. Ennek egyik látványos példája ez a parkosítás. A Jabil Liget fejlesztése tavasszal tovább folytatódik. A zöldítés összértéke eddig 1 millió forint” – foglalta össze Kékesi Sándor.

 

(A borítóképen: A Jabil Liget első fáit már elültették)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában