Ünnepség

2022.01.11. 12:08

A dolgozók bővítették tudásukat

Kormányablak-ügyintézői képzés bizonyítvány átadó ünnepségét tartották kedden délelőtt Miskolcon, a Megyeháza dísztermében.

Nagy-Hankó Krisztina

Fotó: Kozma István

Egy országos program részeként 43 fő zárta sikeresen a kormányablak ügyintézői képzést, akik bizonyítványaikat ünnepélyes keretek között vették át. A tisztviselők a tárgyi tudásukat kiegészítve, az elsajátított ismereteket mindennapi munkájuk során tudják majd alkalmazni az ügyfelek érdekében.

 

Az átadón részt vett Almási Győző, helyettes államtitkár, aki kiemelte, hogy jelentős változáson ment át a közigazgatás az elmúlt 10 év alatt. Az online ügyintézés egyre inkább előtérbe kerül napjainkban, ezért ebben is folyamatosan fejlődik a rendszer és bővül ez ily módon rendezhető ügyek köre.

 

A közigazgatás szimbolikusan és valójában is ablakot nyitott a világra és nagy lépést tett az emberek felé. Megmutatták, hogy képesek alkalmazkodni a kor kihívásaihoz - mondta Alakszai Zoltán, kormánymegbízott az ünnepi eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában