MVK Zrt.

2021.12.16. 08:40

„Újabb radikális megszorítások jönnek a miskolci tömegközlekedésben”

A baloldali városvezetés ismét járatokat csökkent, 42 ezer km-rel kevesebbet járnak majd jövőre a buszok és villamosok. Ezt nem támogatja a Fidesz-KDNP miskolci frakciója.

Fotó: Ádám János

A közlekedési megszorításokról szimbolikusan a Villanyrendőrnél tartott reggeli,  közgyűlés előtti sajtótájékoztatót a miskolci Fidesz-KDNP frakciója.

 

Elhangzott: nem támogatják a megszorításokat. Mi 2 éve hónapról-hónapra, hétről-hétre elmondjuk: a baloldal tönkretette a tömegközlekedést Miskolcon. Hollósy András, a frakció szóvivője elmondta:  - Bevezette az óránkénti buszjáratokat, bevezette az ország legdrágább vonaljegyét 500 Ft-ért, országos közröhej tárgya lett, hogy jutalmazzák ajándékjegyekkel a bliccelőket. A tények magukért beszélnek: 2019-ben időben mentek a buszok-és villamosok, most pedig néha csak óránként. A Fidesz-KDNP támogatja a miskolciakat, a baloldal pedig ismét megszorít!

Forrás: Kozma István

 

„Amíg a szintén ellenzéki Egerben, a szintén ellenzéki polgármester ingyenessé teszi a tömegközlekedést, addig a miskolci baloldal január 1-jétől újabb 42.000 km-t von el a miskolciaktól, ugyanis jövőre ennyivel kevesebbet fognak futni a buszok és villamosok. Nagyjából annyi kilométerről van szó, mint amennyi az Egyenlítő hossza, ennyivel csökkentik tovább a már most is siralmas és káoszos tömegközlekedés színvonalát”- húzta alá Hollósy András.

 

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában