Karácsonyi akció

2021.12.23. 10:30

Teát és mézeskalácsot vittek a várakozóknak

Teával és mézeskaláccsal lepték meg az idei tél leghidegebb éjszakája után – szerdán reggel – a Villanyrendőrnél a buszra várókat a Fidesz–KDNP frakciójának tagjai.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

A karácsonyi akcióval arra is szerették volna felhívni a figyelmet, hogy az elmúlt években a baloldali városvezetés döntéseinek következtében nagyon sokat romlott a tömegközlekedés minősége Miskolcon, így nem ritka, hogy fél órát kell állni egy buszmegállóban. 

Erről Hollósy András, a frakció szóvivője nyilatkozott. „Úgy gondoltuk, hogy advent utolsó napjaiban elviselhetővé szeretnénk tenni a miskolciaknak a megállókban a várakozást – hangsúlyozta Hollósy András. – Szeretnénk arra is felhívni a figyelmet, hogy fontos a tömegközlekedés radikális átalakítása a városban, mert megengedhetetlen, hogy a miskolciak helyenként 20-30 percet várakozzanak egy megállóban. Ezt az időszakot szeretnénk elviselhetővé tenni, és egyúttal minden miskolcinak áldott, békés karácsonyt kívánni – tette hozzá a szóvivő.
 

(A borítóképen: A Fidesz–KDNP miskolci képviselői a leghidegebb éjszaka után keresték fel a belvárosi forgalmas megállót)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában