sajtótájékoztató

2021.12.03. 10:13

„Magyarországnak előre kell mennie!”

Fotó: Kozma István

„A Fidesz-KDNP és a magyar kormány politikája egyértelmű szabályt követ, mégpedig azt hogy a koronavírus világjárvány okozta nehézségek mellett is Magyarországnak előre kell mennie, nem pedig hátra, hangsúlyozta Kiss János miniszterelnöki biztos, B.-A.-Z. megye 2-es választókerületének elnöke.

A sajtótájékoztató keretében. – Éppen ezért a Fidesz-KDNP kormány döntései értelmében négy fontos területen is előre lép Magyarország, és érdemes rávilágítani arra, hogy ezek az intézkedések milyen konkrét gazdasági hatásokkal járnak Miskolcon, és mennyi pénzt hagynak a miskolci emberek pénztárcájában.

A kormány a magyar fiatalokat célzottan segíti a járvány alatt, hiszen januártól nem kell jövedelemadót fizetni a 25 év alattiaknak. Ez az intézkedés a KSH statisztikai adatbázisa szerint Miskolcon körülbelül 4 ezer 200 fiatal érint, és évente fejenként minimum 360 ezer forintot jelent, tehát összességében legkevesebb 1,5 milliárd forint marad a miskolci fiataloknál – hangsúlyozta Kiss János.

Részletek később

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában