Díjazás

2021.12.07. 16:00

Kimagasló teljesítményű tanulókat tüntettek ki

28 miskolci középiskola 52 tanulója vehetett át elismerő oklevelet ünnepélyes keretek között hétfő délelőtt a városházán.

Apagyi Beáta

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az idei évben is elismerésben részesítette a kiváló teljesítményt nyújtó, középfokú oktatásban részt vevő miskolci tanulókat. Azokat a diákokat köszöntötték, akik eredményes, sikeres munkájukkal kivívták tanáraik szakmai elismerését, akik egész évben kimagaslóan teljesítettek az oktatás, kultúra vagy a közösségi élet területén.

 

Köszönetet mondtak

 

– Nagyon nehéz időszakon van túl a magyar közoktatás, a gazdasági és társadalmi élet számos területéhez hasonlóan. Diákoknak, tanároknak egyaránt alkalmazkodniuk kellett a kialakult helyzethez – kezdte beszédét Veres Pál, Miskolc polgármestere. – Ennek ellenére örülök, hogy világéletemben azon lehettem, hogy az oktatás minél jobb színvonalú legyen, azon belül a tehetséggondozás minél eredményesebbé és hatékonyabbá váljon. Rendkívül fontos, hogy törődjünk a fiatalokkal, és próbáljuk elérni, hogy minél többen maradjanak itt, miután befejezték tanulmányaikat. A város ezért a kiemelkedő tehetségeit elismeri, támogatja – tette hozzá.

 

Varga Andrea, a város alpolgármestere köszöntőjében a teljesítmények mögött álló tényezőkről, a szorgalomról, a kitartásról, emellett a fáradtságról és a mélypontok megéléséről is beszélt. Majd Miskolc alpolgármestereként a lakosság nevében mondott köszönetet a diákoknak az eddigi teljesítményükért, a kiváló tanulmányi eredményeikért.

 

(A borítóképen: Egész évben kimagaslóan teljesítettek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában