Közlekedés

2021.12.07. 12:42

Ismét MIVÍZ-es felbontás és dugó a Zsolcai kapuban

Éppen egy hónapja számoltunk be róla, hogy hatalmas dugót okozott napokig a Zsolcai kapuban, a megyei rendőr-főkapitányság előtti szakaszon egy 150 milliméter átmérőjű ivóvíz nyomóvezeték meghibásodása.

Most a Gömöri felüljáró másik oldalán van lezárva az egyik sáv vízvezeték javítás miatt, ami ismét nagy torlódást okoz a forgalomban.

 

A MIVÍZ tájékoztatása szerint „december 02.-án csütörtökön a reggeli óráktól, előreláthatólag december 08-ig ivóvízvezeték hibaelhárítási munka miatt, lezárásra került a József Attila utca 38. szám előtti – a városból kifelé vezető szakaszának – külső sávja”.

 

A reggeli és a délutáni csúcsforgalomban egészen a felüljáró másik végéig áll a sor a sávlezárás miatt. A javítás tehát ezúttal is nagy dugót okoz Miskolc egyik legforgalmasabb útszakaszán.

 

Korábban már többször beszámoltunk róla, hogy komoly gondokat okoz Miskolc elöregedett ivóvízhálózata, amely miatt gyakoriak a csőtörések és az útszakasz lezárások a városban. A témával kapcsolatos kérdéseinkre a vízszolgáltató azonban nem válaszolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában