Támogatás

2021.12.23. 11:30

Bringakertet ajándékoznak

A Hell cégcsoport új közösségi létesítményt valósít meg Szikszón.

ÉM

Fotó: Ádám János

Az 50 millió forintos adománynak köszönhető új közösségi létesítmény, a XIXO Bringa Kert a városban élő családok, fiatalok számára biztosít majd új, színvonalas kikapcsolódási lehetőséget. A kert kivitelezése jövő év elején kezdődik és 4-5 hónapig tart majd. 

 

Csereklye Barnabás, a Hell Energy Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója szerda délelőtt adta át ünnepélyes keretek között a cégcsoport idei támogatásáról szóló oklevelet Sváb Antalnak, Szikszó polgármesterének. Az ünnepélyes eseményen Koncz Zsófia, a térség országgyűlési képviselője is jelen volt.

 

Karácsonyi meglepetés 

 

– Idén karácsonyra olyan meglepetéssel készültünk, ami valamennyi szikszói és környéken élő gyerek, fiatal és család számára egészséges, élményteli kikapcsolódási lehetőséget nyújt majd. Ajándékunk ebben az évben egy modern, biztonságos kerékpáros park megvalósítása, amely aktív pihenést biztosít az itt élőknek. Az 50 millió forintos beruházás teljes finanszírozását vállalja cégünk, és a tervek szerint májusban, gyermeknapon vehetik birtokba a helyiek az új XIXO Bringa Kertet. A kerékpárpályát padokkal, kandeláberekkel felszerelt gyönyörű parkosított terület veszi majd körül, így azok is ki tudnak itt kapcsolódni, akik esetleg nem két keréken érkeznek – mondta Csereklye Barnabás. 

– Városunk infrastrukturális fejlesztésén túl igyekszünk az elmúlt két év egészségügyi és gazdasági nehézségei ellenére a lakosság közérzetét javító beruházásokat is létrehozni. A pálya létrehozását hosszú várakozás és kérés előzte meg, bízom benne, hogy mindenki örömmel használja majd. Minden szikszói nevében köszönjük a támogatást! – tette hozzá Sváb Antal, Szikszó város polgármestere. 

 

Koncz Zsófia beszédében hangsúlyozta, mennyire szép, szimbolikus gesztus, hogy a polgármesteri hivatalban teszik meg az együttműködő felek az ünnepélyes bejelentést. 

 

– Ez is mutatja, hogy mennyire fontos a cégcsoport számára a város és a város számára is a cégcsoport. Rendkívül büszke vagyok, hogy egy dinamikusan fejlődő cégről beszélünk, amely nagyon sok embernek ad munkát, Szikszón is több mint ezer család megélhetését biztosítja – fogalmazott. 

 

(A borítóképen: Csereklye Barnabás, Koncz Zsófia és Sváb Antal)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában