sajtótájékoztató

2021.12.03. 15:12

A fontos kormányzati döntések viszik előre Magyarországot

Magyarország az elmúlt tíz évben jól tapasztalható fejlődésen ment keresztül.

Fotó: Ádám János

Ezt megelőzően olyan erők irányították az országot, amelyek például a rendőrséget fordították az emberek ellen, tönk szélére sodorták a magyar gazdaságot és a családokat. A Fidesz-KDNP kormány döntései azonban ismét négy területen hoznak emelkedést, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő.

– Fontos döntés, hogy a nyolcvanezer forintos nyugdíjprémium mellett, amit már megkaptak a nyugdíjasok, meg fogják kapni jövő februárban a 13-ik havi nyugdíjat is. A kormány még áprilisban döntött arról, hogy a koronavírus okozta járvány miatt a családoknak és a gazdaságnak nyújtott mentőcsomag részeként a nyugdíjasoknak is szeretnénk segítséget adni, és így azt a 13-ik havi nyugdíjat, amit a Gyurcsány-kormány annak idején elvett tőlük, most vissza tudjuk adni – mondta Csöbör Katalin.

A képviselő emellett beszélt a minimálbér emelésről, a családok személyi jövedelemadó visszatérítéséről és a fiatalok szja mentességéről is. Hozzátette: „Ezek a felsorolt intézkedések is jól mutatják a Fidesz-KDNP célkitűzéseit, hogy mi előrébb akarjuk vinni az országot, nem pedig hátrébb. Nem engedhetjük és nem is hagyjuk, hogy azok irányítsák Magyarországot, akik egyszer már tönkretették az országot, a magyar családokat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában