Tömegközlekedés

2021.11.01. 19:00

Pályakarbantartás miatt menetrendi módosítások a megyei vasútvonalakon

Vasúti pályakarbantartások miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Miskolc–Ózd és a Miskolc–Tornanádaska vonalon – pályakarbantartás miatt – menetrendváltozás lesz november 24-én és 25-én, így egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

Nemzetközi közlekedés

A MÁV felhívja a figyelmet, hogy utazás előtt mindenképpen nézzenek utána a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aktuális szabályozásnak a Konzuli szolgálat honlapján, mert az európai vasúttársaságoknál helyenként szigorúbb intézkedések lépnek életbe a járványhelyzet alakulása miatt: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában