Negyedik hullám

2021.11.17. 13:43

Segítséget kérnek a mentők

Forrás: Országos Mentőszolgálat

„Az egész országban izzanak a vonalak a mentésirányításokon. A korábbi átlagos napi 3000 helyett, 4300-nál is több sürgős esethez riasztották a mentőket az elmúlt napokban, miközben a mintavételi igények is húszezres nagyságrendben érkeznek a mentőszolgálathoz”- olvasható az Országos Mentőszolgálat keddi " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében.

Ahogy írják, az életmentők ebben a kiélezett helyzetben is mindent elkövetnek, hogy minden esetben gyorsan helyszínre érjenek, ám ehhez a közlekedők segítségét kérik. – Előfordulhat, hogy mintavevő egységeink szükség szerint “szabálytalanul” parkolnak a mintavétel idejére, ezért egyrészt megértést kérünk, valamint, hogy a szirénázó-villogó mentőautóknak minden körülmények között biztosítsanak szabad utat a forgalomban – írja a bejegyzés.

A posztot tegnap óta már több mint huszonhatezren osztották meg a közösségi oldalon, és sokan hozzászólásban biztosították a mentősöket támogatásukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában