tanácskozás

2021.11.10. 17:26

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság épületében megtartott tanácskozáson a járás polgármesterei, az önkormányzatok, intézmények képviselői, valamint a rendőrség és a társszervek delegáltjai vettek részt.

Forrás: police.hu

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot november 10-én 13 órától tartották meg a Miskolci Rendőrkapitányságon, amelyre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője, valamint az egyházak képviselői is – tájékoztat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az értekezlet célja a közbiztonság és a közrend fenntartása szempontjából lényeges körülmények és problémák feltárása, továbbá a társszervekkel való tevékenységek összehangolása volt.

A fórumot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy rendőrfőkapitány nyitotta meg. Ezután Miskolczi István r. alezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője előadásában részletezte a 2020. és a 2021. évi eredményeket, és a jövőbeni terveket is ismertette.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A napirendi pontokat követően a résztvevők feltehették kérdéseiket, és hozzászólhattak az elhangzottakhoz, valamint észrevételeket fogalmaztak meg a közbiztonsággal kapcsolatos együttműködés kapcsán.

Fotó: police.hu

A fórum pozitív eredménnyel zárult, a meghívottak biztosították a rendőrséget a további közös, és eredményes munkavégzésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában