ellenőrzés

2021.11.09. 21:00

Ellenőrzik a vegyes hulladékgyűjtők azonosító matricáját

A vegyes hulladékgyűjtők azonosító matricájának ellenőrzése a Hernád Völgye és Térsége, valamint az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás tagönkormányzatainak területére terjed ki – közölte honlapján a BMH Nonprofit Kft.

Az érintett települések ingatlanhasználóinak a közszolgáltató által levélben megküldött, vagy az edényzetekkel egy időben átadott sorszámozott matricát a vegyes hulladékgyűjtő edényzetre kell felragasztani – hívják fel a figyelmet a közleményben.

A tájékoztatás szerint matrica a közszolgáltatás jogszerű igénybevételét igazolja és a hulladékgyűjtő edényzet űrmértékének beazonosítására szolgál. Mint írják, a 2018-ban gyártott matrica érvényessége nem jár le, és nem küldik ki minden évben az ingatlanhasználóknak.

A cég arra kéri az érintetteket, hogy, akik a jogosultság ellenére nem vették át az új, vegyes hulladékgyűjtő edényzetüket, vagy nem rendelkeznek BMH logóval ellátott azonosító matricával, azok vegyék fel a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával.

Az érintett települések listája a cég honlapján olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában