elhagyott autó

2021.11.05. 10:35

Az út közepén hagyta az autót a Zsolcai kapuban

Napok óta áll egy kis fekete autó Miskolcon a Zsolcai kapuban a járdán lévő parkolóban, amely – mint megtudtuk – egészen érdekes körülmények között került oda.

Fotó: Horváth Imre

Információink szerint az autót a tulajdonosa egészen egyszerűen leállította az úttesten, majd otthagyta. Autósok értesítették a rendőrséget, akik lezárva találták a járművet, a tulajdonos értesítése pedig nem járt sikerre, így a tűzoltók segítségét kérték, akik „felrakták” a járdára az autót, hogy legalább ne legyen útban.

Azt nem lehet tudni, hogy vajon a sofőr eredetileg is csak így akart parkolni, vagy lerobbant a jármű. A kisautó ugyanis nincs túl jó állapotban: az eleje és a hátulja törött, fekete szigszalaggal van megragasztva, az oldalán ki van szakadva a lemez, így láthatóak az ajtó belső alkatrészei.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányságon elmondták, a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a tulajdonossal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában