átadás

2021.10.03. 08:00

Vállalkozást segítő központot adták át

A létesítmény célja, hogy a maga eszközrendszerével segítse az induló vagy az új fejlődési szakaszba lépő vállalkozásokat.

Fotó: Kozma István

Vállalkozást segítő központot adtak át pénteken Felsőzsolcán. Csöbör Katalin országgyűlési képviselő ünnepélyes köszöntőjében elmondta, akik vállalkozást vezetnek, azok tudják, hogy a legegyszerűbb lépés magának a vállalkozásnak a létrehozása, annak működtetése már keményebb feladat, ugyanis a vállalkozónak otthonosan kell mozognia a gazdaság, a pályázatok, a marketing terültén, de még ez sem garantálja a teljes sikert.

– Ezért is jó, hogy lesz egy ilyen épület Felsőzsolcán, ami az induló vállalkozásoknak lehetőségeket, információkat biztosít vagy egyáltalán helyet adhat a kezdeti stádiumban. Országgyűlési képviselőként pedig feladatom, hogy minél több ilyen és ehhez hasonló lehetőséghez előteremtsem a szükséges forrásokat – tette hozzá.

Több mint 400 vállalkozás

– A vállalkozások jelenléte fontos a települések életében, hiszen munkalehetőséget teremtenek az itt élőknek, továbbá a helyi vállalkozásokkal partneri kapcsolatba léphetnek, növekedésükkel Felsőzsolcára vonzhatják más településekről a munkaerőt, ami akár a város létszámának gyarapodását is segítheti. Felsőzsolcán több mint 400 vállalkozás működik, köszönöm nekik, hogy nálunk tevékenykednek, hiszen a fejlesztések nélkülük nem tudnának ilyen színvonalon megvalósulni – fogalmazott Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere.

Az ünnepélyes átadó után tájékoztatót tartottak a vállalkozások részére az őket érintő aktualitásokról.

(A borítóképen: Csöbör Katalin és Szarka Tamás az átadón)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában