Miskolc

2021.10.16. 17:30

Terepjáróval segítik a rendőrök munkáját

Terepjárót adományozott Miskolc önkormányzata a városi rendőrkapitányságnak. Az autót a polgármesteri hivatal belső udvarán adták át.

Balogh Csilla

Fotó: Bujdos Tibor

„Célként tűztük ki Miskolc közbiztonságának javítását. Ezért az önkormányzat a korábbi gyakorlatot követve folytatja az együttműködést a Miskolcon működő rendőri feladatokat ellátó szervekkel a rend biztosítása érdekében” – fogalmazott Veres Pál. A polgármester Miskolc speciális sajátosságaira utalva elmondta, hogy a városban sok olyan külterület van, amelyet nehéz megközelíteni, ezért tartották fontosnak azt, hogy a város költségvetéséből olyan járművel segítsék a rend­őrség munkáját, amely a nehéz terepviszonyok között is használható.

A polgármester megköszönte a rendőrségnek az eddigi együttműködést, s mint mondta: a város mindent elkövet majd a további zökkenőmentes, harmonikus és sikeres együttműködés érdekében.

A biztonság a legfontosabb

– Az autó négykerék-meghajtású, ennélfogva a legnehezebb körülmények között is jól teljesít, így a rendőrök olyan helyekre is el tudnak majd jutni vele, ahová egy normál járőrautóval nem tudnának – emelte ki dr. Kiss Attila megyei rendőrfőkapitány, megköszönve a város adományát. Hozzátette: a rendőrség a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a város lakói biztonságban érezzék magukat.

(A borítóképen: A terepjárót rögtön kipróbálták)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában