egyeztetés

2021.10.20. 19:30

Tanácsokat adtak a bűnmegelőzéshez

A rendőrfőkapitány a helyettes államtitkárral és a megyei tanodák képviselőivel tartott egyeztetést.

Forrás: BAZMRFK

Kötetlen ­kerekasztal-beszélgetésre hívta a megye szociális munkatársait dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság vezetője október 18-án.

A megbeszélésen részt vett Langerné Victor Katalin, a társadalmi felzárkóztatásért felelős helyettes államtitkár és a megyei tanodák képviselői.

A tanodák munkatársai beszámoltak a térségükben élő fiatalok életkörülményeiről, a településük sajátosságairól, illetve a jellemző bűncselekmények típusairól.

Simkó Imre r. alezredes és Domokos Tibor r. törzsőrmester bűn- és baleset-megelőzési szempontokat tárt az értekezlet résztvevői elé, amelyek a tanodaprogramba illeszthetőek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság vezetője, dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a jövőben szorosan együtt kíván működni a társadalmi felzárkóztatás valamennyi résztvevőjével a térség bűn-és baleset-megelőzésének további javítása érdekében, ennek egyik lépcsője volt a jelenlegi találkozó.

(A borítóképen: A településeken jellemző bűncselekmények kerültek szóba)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában