Családi- és helyi termék nap

2021.10.17. 13:00

Egy családként ünnepelt Kánó

Főzőverseny, népes vendégsereg és ünnepélyes útátadás, mindössze egy nap alatt.

Fotó: PH

A reggel egy főzőversennyel kezdődött, amelyen hét csapat indult, tagjaik közt a községben élő fiatalokkal, akik különleges finomságokat készítettek. Mindeközben folyamatosan érkeztek a Kánóról elszármazott vendégek, a környező települések meghívott polgármesterei, és a szomszédos települések kikapcsolódásra vágyó lakói.

Programok és ünnepélyes átadó

A különböző korosztályok számára összeállított programok sorát a helyi védjegyes termelők, valamint árusok gazdagították portékáikkal. A település lakóinak és az elszármazott vendégeknek készített közös ebédre a helyi kultúrházban került sor. Ellátogatott a településre Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője is és Bokros Lajossal, Kánó polgármesterével közösen köszöntötte az egész napos rendezvénysorozat vendégeit.

Ezek után a közelmúltban elkészült Arany János út ünnepélyes átadására is sor került, majd következtek a sokszínű programok és az önfeledt szórakozás hajnalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában