Fórum

2021.10.13. 09:00

A baloldal már tönkretette egyszer ezt az országot

Magyarország aktuális politikai, társadalmi helyzetét elemezték Mezőkövesden.

Forrás: ÉM

„Erkölcsileg és morálisan is tönkretette a baloldal ezt az országot 2002 és 2010 között. Fontos, hogy beszéljünk a múltról és emlékezzünk, mert a múlt könnyen a jelenünkké válhat” – fogalmazott Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a tegnap Mezőkövesden megtartott fórumon, amelyen Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, országgyűlési képviselő társaságában Magyarország aktuális helyzetét elemezte.

Az államtitkár többek között felhívta az emberek figyelmét arra, hogy Magyarország kormánya meg tudja és meg akarja védeni az országot és az embereket. „A megélhetés, a fizikai biztonság, az egészség a legfontosabbak. A bevándorlás pedig nem a múlt kérdése, hanem a jelené és a jövőé is” – hangsúlyozta.

Tállai András az előválasztásról elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc terve sikerült, hiszen a Jobbiktól kezdve az MSZP-n át az LMP-ig sikerült a baloldalt teljes uralma alá hajtania. „A célunk, hogy megvédjük a Gyurcsány vezette baloldaltól az országot. Nem hagyhatjuk, hogy visszatérjen a rezsi- és adóemelések korszaka. Építsük tovább együtt Magyarországot!” – jelentette ki.

(A borítóképen: Nagyszámú közönség előtt beszéltek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában