A hétvége legjobb képei

2021.09.27. 18:30

Szeptember utolsó hétvégéje mozgalmas zajlott

Az utolsó szeptemberi hétvége sem telt események nélkül.

Harangot adományoztak Tokajban

Fotó: Bujdos Tibor

Egész napos Nagy Családos Fesztivált rendezett ingyenesen a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete 30 éves fennállása alkalmából, szeptember 25-én, a miskolci Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnázium udvarán.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gyermekemelést rendezett országszerte, határon innen és túl, 2021. szeptember 25-én, szombaton, 11 órakor, amelybe társszervezőként a miskolci Háromkő Egyesület is bekapcsolódott.

Új harangot adományoztak a felújított tokaji Szent Miklós Ortodox Templom számára, 2021. szeptember 25-én, a Magyar-Orosz Barátság Napja programsorozat részeként.

Mulatós hacacárét tartottak Sajókeresztúrban televíziós sztárfellépőkkel, a Szőlő és Bor Napján, 2021. szeptember 25-én.

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot szeptember 24–26. között, amelynek kiemelt záróhelyszíne volt vasárnap a Diósgyőri vár mellett található Lovagi tornák tere és vásártér. A miskolci napot Utazás a középkorból a jövőbe – A Földtől a csillagokig címmel hirdették meg.

Szombaton befejeződött a szeptember 19-től Miskolcon, a sportcsarnokban megrendezett WUAP erőemelő-világbajnokság. A 2020-ról idénre tolt versenyen – a koronavírus negyedik hulláma miatt – a reméltnél kevesebben, mintegy 500-an vettek részt, ennek ellenére jó hangulatban zajlottak az események a helyszínen. Szombaton a vb főrendezője, a többszörös fekvenyomó-világbajnok, Mészáros László (DVTK) is a közönség elé lépett, aki RAW fekvenyomásban, az open kategóriában, a 140 kilogrammosok között világcsúccsal (281 kg, régi: 280,5 kg) győzött, és ezzel együtt abszolútban is az első helyen zárt.

Ne maradjon le a hétvége legjobb képeiről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában