Érdekes…

2021.09.22. 19:50

Náci karlendítéssel köszönt Ózd jobbikos alpolgármestere?

Farkas Péter Barnabás azt állítja, csak integetett.

Fotó: atv.hu

Farkas Péter Barnabás 2018-ban Ózd lengyel testvérvárosában, Chorzówban vett részt egy látogatáson, melynek során egy katowicei múzeumba is elment. A Szilézia történetét bemutató múzeumban egy zsidóellenes feliratokkal telefirkált épület is helyet kapott a kiállítás részeként. Farkast ezelőtt fotózták le, amint éppen egy karlendítésnek tűnő mozdulatot tesz, amit az atv.hu közölt. Az ózdi alpolgármester reagált az ATV-nek. Azt elismerte, hogy a fotó valódi, de állítása szerint nem a karját lendíti a náci Harmadik Birodalmat idéző üdvözlésre, hanem csak integet.

Fotó: atv.hu

Farkas nemcsak Ózd alpolgármestere, de az egyik ellenzéki képviselőjelölt is a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 3-as választókerületben. A Jobbik mellett a DK, az LMP, a Momentum és az MMM is őt támogatja a körzetben. A választókerületben már korábban is megmérette magát, de 2018-ban nem tudott bejutni a parlamentbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában