Közös tervezés

2021.09.15. 18:00

Mindenki véleményt formálhat a városról

Közös tervezésre hívják a városban élőket szeptember 20-ig.

20201126 Szikszó fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Igazi gigaberuházások valósulhatnak meg Szikszón és a település ipari parkjában.

Fotó: Bujdos Tibor

Ezekben a hónapokban születik Szikszó új városfejlesztési koncepciója, stratégiája és rendezési terve. A városvezetés azt kéri a lakóktól, hogy mondják el a véleményüket a város helyzetéről, a formálódó tervekről, legyenek tanácsadói a város vezetésének, a város közösségének.

Mint Sváb Antal polgármester és dr. Piskóti István alpolgármester felhívásában írja: „Az elmúlt hónapokban elkezdődött városunk további fejlesztésének, ismertebbé tételének, jövőjének tervezése, annak érdekében, hogy még jobb legyen itt élni, elégedettebbek lehessünk lakóhelyünkkel, legyünk vonzóak mások számára is, s tovább javuljanak a vállalkozási, gazdasági lehetőségek is. Készül az új városfejlesztési koncepció és a 2021–2027-ig terjedő időszak stratégiája, konkrét fejlesztési programjai. Kérjük, hogy kérdőívünk kitöltésével véleményezze elképzeléseinket, ossza meg véleményét, javaslatait velünk, segítse ezt a közös munkát!”

A vélemények, ötletek megosztására szeptember 20- ig van lehetőség a Szik-Szó újságban lévő vagy a város honlapján található kérdőív kitöltésével. A válasz, vélemény mindkét esetben anonim marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában