közlekedés

2021.09.12. 18:00

Korlátozzák a tranzitforgalmat a 3-as főúton

Nem közlekedhet tranzit teherforgalom a 3-as főút arnóti körforgalom és Tornyosnémeti határátkelőhely közötti szakaszán 2021. szeptember 14-én, kedden reggel 6:30 és délután 17 óra között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A korlátozást Ferenc Pápa kassai látogatása miatt vezetik be a szakemberek, mert Szlovákia tájékoztatása alapján 8 és 18 óra között a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem léphetnek be Szlovákiába a Tornyosnémeti határátkelőn. Szlovákia területére ezalatt a sátoraljaújhelyi, illetve a bánrévei határátkelőket használhatják az érintett közlekedők.

Az elrendelés idejére „3,5 tonna tehergépkocsival behajtani tilos” tábla „TRANSIT” illetve „BORDER CLOSED, HATÁR LEZÁRVA 8:00-18:00” kiegészítő táblák lesznek kihelyezve az arnóti körforgalom 3-as főút Tornyosnémeti felé kivezető ágán, továbbá a 39-es és a 3-as főutak encsi körforgalmú csomópontjának Tornyosnémeti felé kivezető ágán. A gyorsforgalmi utakon változtatható jelzésképű táblák, az érintett csomópontokban pedig rendőrök segítik majd a közlekedőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában